2011-01-09 12:04 | 0 kommentarer

Igår kom vårt barnbarn Tyra och då var det dags för premiärturen i hundpulkan. Vi bestämde oss för att gå ner till Svea och köpa ägg, en lagom tur på ca 2 km tur och retur. Vi satte på Meja selen, spände för pulkan och så bäddade vi ner Tyra i pulkan, för lite otur med vädret hade, det regnade lite till och från.
Fick hjälpa Meja igång, det var ju lite tyngre med Tyra i, men sen gick det som en dans. Maritha och Greta följde med oss ut. På hemvägen la vi alla äggen i fram på pulkan, och allihop var faktiskt hela när vi kom hem. Det här var riktigt kul, så nu får jag nog försöka få tag i en egen pulka. Är det någon som har en hundpulka därhemma och inte använder den, hör av er, maila eller ring, jag köper den.
När vi kom hem hade Stefan satt igång grillen, då grillade vi korv, jättegott!

Tyra åker pulka 2
Här kommer vi hem, visst ser det mysigt ut!!!

Tyra åker pulka

I väntan på korven
Greta. Sara. Tyra och Meja väntar på korven.

 

 

 


2011-01-06 12:28 | 0 kommentarer

mejasnö
Meja redo för promenad.

Igår åkte jag och Meja till Inger Kronberg-Karlsson och "Lill"-Asta för att låna deras hundpulka. Idag provade vi. Meja fick selen på sig och sen gick vi ut och spände för. Gick jättebra, Meja reagerade inte alls, så då var det bara att promenera iväg. Vad kul det var, så nu kan vi gå långpromenad i skogen och ta med både barnbarn och fika.

mejasnö3
Sara och Meja på hemväg