2011-06-25 13:00 | 0 kommentarer

ringde för vår äldste son Fredrik och hans Patricia i Vretens kyrka på midsommardagen. Brudnäbb var Tyra (4-årig dotter) och Best man var Ossian (1-årig son). Här kommer några kort från deras stora dag. Visst är de fina.

brudpar3

brudnäbb

brudpar1

bröllopstårta
Bröllopstårtan


2011-06-12 20:44 | 0 kommentarer

Idag har det varit dags för examen för våra kursare i Viltspårskursen, som vi har haft i Labrador Skaraborgs regi.
10 hundar med förare mötte upp "sina" domare på olika platser för att gå anlagsprov i viltspår. Och vilken dag det blev! Alla 10 hundar blev godkända som eftersökshundar!!!! Kan det bli mycket bättre???
Efter avslutade prov samlades vi för utdelning av diplom och lite gott fika hos Maria Björklund ute på hennes torp i Suntakstan. Ni kan tro att det var idel glada miner. Vilket härligt gäng kursare vi haft, jätteduktiga allihop.

Efter detta bar det iväg hemåt, för att ta emot Sara, som varit och hämtat hem vårt fjordsto från Örebro. Gnistra som vårt sto heter har varit där för betäckning. Vilken lycka det blev häromdagen då Elisabeth ringde oss och talade om att Gnistra har ett litet föl i magen. Så i slutet av april nästa år har vi förhoppningsvis ett litet fjordföl här hemma på Runnekullen.


2011-06-04 15:32 | 0 kommentarer

Igår var jag, min dotter Sara och mitt barnbarn Tyra hos kusin Bettan i Örebro. Sara skulle upp och hälsa på Gnistra, vårt fjordsto, som fyller 8 år imorgon söndag. Gnistra är uppe i Örebro för betäckning. Fader till förhoppningsvis vårt fjordföl nästa år är Knast Halsnaes, en pigg 26-åring som bor på Sanna Gård utanför Örebro.
Här följer några foton som jag tog i går på en väldigt lycklig 4-åring, när hon fick rida på Johans (Johan är vårt kusinbarn) ponny Jakob, "alldeles själv". Har ni sett en lyckligare tös???

  En lycklig tös

Tyra o Jakob

Tyra, Jakob, Johan o Knast
Tyra på Jakob, som leds av Johan. I hagen intill ser ni Knast Halsnaes.

Mer foton från gårdagen ser ni i fotoalbumet som heter Blandade foton.