2011-02-23 08:29 | 0 kommentarer

Har fått några fina bilder på Xante. Vår "lill-pojk" har blivit stor!

 Xante1

Xante3

Xante


2011-02-15 18:50 | 0 kommentarer

Igår kväll åke jag och Asta till Ugglum för ett av våra regelbundna besök hos vår massör Eveline Olsson. Med oss som resesällskap var faster Maritha.
I snart tre år har vi åkt till Eveline med Asta för att hon ska få massage. Denna massage gör helt enkelt underverk för Asta.
När vi började hos Eveline, var Asta halt på ett framben. Varje gång hon legat och vilat så haltade hon när hon reste på sig, och så kunde vi ju inte ha det.
Så efter flera besök hos veterinär med bl a röntgen och värktabletter som resultat, kände jag att vi måste prova något annat. För att ständigt gå på värktabletter är ju inte speciellt bra. Och det har vi inte ångrat för en sekund.
Ni som känner Asta vet ju att hon är en glad och sprallig dam, som oftast inte är stilla en längre stund, men hos Eveline ligger hon faktiskt stilla i ca 1 timma. Då förstår ni att hon verkligen njuter av denna behandling.
Så ni som har en hund med problem i lederna, gör ett besök hos en hundmassör, så får ni snart en lycklig hund som inte längre har ont i kroppen.

Asta o Eveline
Behandlingen är påbörjad.

Asta o Eveline igen
Måste ju kolla så hon gör rätt...

Asta får massage
Massage är härligt!


2011-02-12 16:47 | 0 kommentarer

Idag kom en hälsning från Anna-Karin och Thea i Stenungsund.
Visst är hon fin, Thea. Väldigt lik sin mamma, tycker jag.
Här har hon lagt beslag på barnens "Stor-Puh", och ser ut att stormtrivas.

Thea o Nalle Puh

Trött thea
Vilken goding!!!!


2011-02-06 17:58 | 0 kommentarer

Häromdagen när vår dotter Sara kom hem till våra töser såg det ut så här i hallen.
Förmodligen ett upptåg gjort av de två små, Greta och Meja, som hade haft riktigt skojigt. Asta tyckte nog att det var så där lagom skoj och la sig mitt i högen av papper med en liten skamsen blick. Man får vara tacksam att det bara var tidningspapper och inte något annat som de tuggat sönder.

Asta i pappershögen