Annandag jul
2010-12-26 19:13

Annandag jul och Skaraborgs kennelklubbs inofficiella utställning i Kvänum. Ett ganska trevligt inslag i julfirandet. Utställningen var förlagd till Swegonhallen (en handbollshall), vilket betydde att vi faktiskt inte behövde frysa, lite trångt var det, men hellre det än att det är kallt.
Vi tog med våra "små" Meja och Greta till utställningen. Gick jättebra denna gång också!! Det är nästan så att man börjar bli lite mallig.

Greta var först ut i valpklass I. Hon vann klassen med HP, blev BIR-valp med följande kritik: Mycket söt, feminim tikvalp med fina proportioner, vackert uttryck, fin överlinje, välvinklad, passande benstomme, rör sig fritt och vägvinnande, ger dock för dagen ett något luftigt intryck i rörelse, vacker blank päls, välvisad! Detta betydde att vi för allra första gången fick springa med i BIS-valpsringen med mellan 40-50 valpar!! Vilken härlig upplevelse. Någon BIS-valp blev Greta dock inte, men vad gör väl det en dag som denna!!!

Meja ställdes i unghundsklass. Hon vann klassen med HP och slutade sedan som 2:a bästa tik. Kritiken var följande: Feminim tik med fina proportioner. Fin överlinje, tillräckligt vinklad, passande benstomme, rör sig harmoniskt, välvisad!

Ett härligt betyg på två härliga hundar!!


1 kommentarer
Namn: Lotta , Ebba, DIno & FOppa
Tidpunkt: 2010-12-26 20:37
Grattis Grattis vad kul.. God fortsättning
Namn:  
Sidan uppdaterad:
Kommentar:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: